Creëer een natuurlijke oase in uw tuin met onze duurzame wilgenschuttingen.

Een wilgenschutting is een prachtige toevoeging aan uw tuin. Het geeft niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar zorgt ook voor privacy en beschutting tegen de wind. Maar wat is het verschil tussen een wilgenschutting, wilgenscherm en een wilgenmat? In dit artikel leggen we het uit.

Een wilgenschutting bestaat uit gevlochten takken van de wilgenboom die aan elkaar zijn bevestigd. Het resultaat is een stevige en duurzame schutting die er natuurlijk uitziet. Een wilgenschutting kan op maat worden gemaakt en past daardoor perfect in uw tuin. Het voordeel van een wilgenschutting is dat deze geen onderhoud nodig heeft en na verloop van tijd mooi vergrijst.

Een wilgenscherm lijkt veel op een wilgenschutting, maar is iets anders van opbouw. Een wilgenscherm bestaat uit losse takken die naast elkaar zijn geplaatst en vastgebonden met ijzerdraad. Hierdoor ontstaat er meer ruimte tussen de takken dan bij een gevlochten schutting. Een wilgenscherm biedt iets minder privacy dan een gevlochten schutting, maar heeft wel dezelfde natuurlijke uitstraling.

Een andere optie is de wilgenmat. Dit is eigenlijk gewoon een rol met gevlochten takken die u kunt gebruiken als afscheiding of decoratie in uw tuin. Een wilgenmat kan bijvoorbeeld worden gebruikt om lelijke muren of schuren te bedekken of als decoratie langs de rand van uw tuin.

Het kiezen tussen een wilgenschutting, -scherm of -mat hangt af van uw persoonlijke voorkeur en de gewenste functionaliteit. Wilt u veel privacy en beschutting? Dan is een wilgenschutting de beste optie. Wilt u wel een natuurlijke uitstraling, maar minder privacy? Dan is een wilgenscherm een goede keuze. En wilt u gewoon wat extra decoratie in uw tuin? Dan is een wilgenmat een mooie toevoeging.

Bij Wilgentenen Schutting kunt u terecht voor alle soorten wilgenproducten, van schuttingen tot matten en losse takken. Onze producten worden met de hand gemaakt van duurzame materialen en zijn van hoge kwaliteit. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies over welk product het beste bij uw tuin past!

Wilt u ook genieten van een prachtige, natuurlijke uitstraling in uw tuin met behoud van privacy en beschutting? Kies dan voor een duurzame wilgenschutting van Wilgentenen Schutting. Onze schuttingen worden op maat gemaakt en zijn van hoge kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *