nilfisk sc351

Efficiënt en betrouwbaar dagelijks vloeronderhoud met de Nilfisk SC351

De Nilfisk SC351: de perfecte oplossing voor dagelijks vloeronderhoud

Het dagelijks onderhouden van vloeren kan een tijdrovende klus zijn, vooral als u niet beschikt over de juiste apparatuur en hulpmiddelen. Gelukkig biedt de Nilfisk SC351 een efficiënte en effectieve oplossing voor het dagelijks onderhoud van verschillende soorten vloeren.

De Nilfisk SC351 is een compacte, wendbare en krachtige schrobzuigmachine die speciaal is ontworpen voor het reinigen van kleine tot middelgrote oppervlakken. Met zijn slanke ontwerp kan hij gemakkelijk manoeuvreren in krappe ruimtes en moeilijk bereikbare plaatsen, zoals tussen meubels en onder lage objecten.

De machine is uitgerust met een krachtige borstel die effectief vuil, stof en andere verontreinigingen verwijdert van harde vloeroppervlakken zoals tegels, linoleum, vinyl en beton. De borstel draait met hoge snelheid om zo zelfs hardnekkig vuil te kunnen verwijderen.

Naast het schrobben van de vloeroppervlakken, heeft de Nilfisk SC351 ook een ingebouwde zuigmotor die het water en vuil opzuigt dat door de borstel is losgemaakt. Dit zorgt ervoor dat uw vloeren schoon en droog blijven na het reinigen.

De machine heeft ook een aantal handige functies om het gebruiksgemak te vergroten. Zo is hij voorzien van een ergonomisch ontworpen handvat dat zorgt voor een comfortabele grip en minder vermoeidheid tijdens het gebruik. Ook heeft de SC351 een verstelbare borsteldruk, waardoor u de machine kunt aanpassen aan de specifieke reinigingsbehoeften van uw vloeren.

De Nilfisk SC351 is niet alleen efficiënt en effectief, maar ook duurzaam en betrouwbaar. Hij is gebouwd met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik en slijtage. Bovendien heeft hij weinig onderhoud nodig en zijn de onderdelen gemakkelijk te vervangen.

Kortom, als u op zoek bent naar een krachtige en betrouwbare schrobzuigmachine voor dagelijks vloeronderhoud, dan is de Nilfisk SC351 de perfecte oplossing. Met zijn compacte ontwerp, krachtige prestaties en handige functies zal deze machine uw vloeren moeiteloos schoon houden.

 

8 Veelgestelde Vragen over de Nilfisk SC351

 1. Wat is de prijs van de Nilfisk SC351?
 2. Is de Nilfisk SC351 geschikt voor het schoonmaken van tapijten?
 3. Wat zijn de specificaties van de Nilfisk SC351?
 4. Welke accessoires worden meegeleverd met de Nilfisk SC351?
 5. Hoe werkt het stofzuigsysteem van de Nilfisk SC351?
 6. Heeft de Nilfisk SC351 een lange levensduur?
 7. Kan je bijbehorende onderdelen kopen voor de Nilfisk SC351?
 8. Is er een servicecentrum in Nederland voor onderhoud en reparatie van de Nilfisk SC351?

Wat is de prijs van de Nilfisk SC351?

De Nilfisk SC351 heeft een adviesprijs van €239,00.

Is de Nilfisk SC351 geschikt voor het schoonmaken van tapijten?

Nee, de Nilfisk SC351 is niet geschikt voor het schoonmaken van tapijten. Deze schrobzuigmachine is ontworpen voor het dagelijks onderhoud van harde vloeroppervlakken zoals tegels, linoleum, vinyl en beton. Het gebruik van de machine op tapijten kan leiden tot beschadiging van de borstel en verminderde prestaties. Voor het reinigen van tapijten zijn er speciale tapijtreinigers beschikbaar die zijn ontworpen om effectief vuil en vlekken te verwijderen zonder schade aan te richten aan de vezels.

Wat zijn de specificaties van de Nilfisk SC351?

Hier zijn enkele van de belangrijkste specificaties van de Nilfisk SC351:

– Afmetingen: 72,5 cm x 35,5 cm x 98,5 cm

– Gewicht: 36 kg

– Borsteldiameter: 37 cm

– Schoonmaakbreedte: 43 cm

– Watertank capaciteit: 11 liter

– Vuilwatertank capaciteit: 12 liter

– Borstelsnelheid: 1400 tpm

– Zuigmotor vermogen: 300 W

– Borstelmotor vermogen: 150 W

– Geluidsniveau: <70 dB(A)

– Voedingsspanning: 220 – 240 V / 50 Hz

De Nilfisk SC351 is een compacte en krachtige schrobzuigmachine die speciaal is ontworpen voor het reinigen van kleine tot middelgrote oppervlakken. Met zijn slanke ontwerp kan hij gemakkelijk manoeuvreren in krappe ruimtes en moeilijk bereikbare plaatsen. De machine heeft een borstelsnelheid van 1400 tpm en een zuigmotor vermogen van 300 W, waardoor hij effectief vuil, stof en andere verontreinigingen kan verwijderen van harde vloeroppervlakken zoals tegels, linoleum, vinyl en beton. De machine heeft ook een verstelbare borsteldruk en ergonomisch ontworpen handvat voor meer gebruiksgemak.

Welke accessoires worden meegeleverd met de Nilfisk SC351?

De Nilfisk SC351 wordt geleverd met verschillende accessoires die het gebruiksgemak vergroten en de machine geschikt maken voor diverse reinigingstaken. De accessoires die worden meegeleverd zijn:

 1. Zuigmond: deze zuigmond is speciaal ontworpen om water en vuil op te zuigen na het schrobben van de vloeroppervlakken.
 2. Borstel: de Nilfisk SC351 wordt geleverd met een borstel die effectief vuil, stof en andere verontreinigingen verwijdert van harde vloeroppervlakken zoals tegels, linoleum, vinyl en beton.
 3. Padhouder: de padhouder kan worden gebruikt om pads op de machine te bevestigen. Pads zijn ideaal voor het polijsten of boenen van vloeren.
 4. Pads: er worden twee pads meegeleverd met de machine, een witte pad voor lichte reiniging en een rode pad voor zwaardere reinigingstaken.
 5. Batterijlader: de Nilfisk SC351 werkt op een oplaadbare batterij. De batterijlader wordt meegeleverd om de batterij op te laden wanneer deze leeg is.
 6. Batterij: er wordt één oplaadbare batterij meegeleverd met de machine.
 7. Optionele accessoires: er zijn ook optionele accessoires beschikbaar voor de Nilfisk SC351, zoals extra pads, borstels en zuigmonden.

Met deze accessoires kunt u uw Nilfisk SC351 aanpassen aan uw specifieke reinigingsbehoeften en hem nog efficiënter en effectiever maken bij het dagelijks onderhoud van uw vloeren.

Hoe werkt het stofzuigsysteem van de Nilfisk SC351?

Het stofzuigsysteem van de Nilfisk SC351 is een belangrijk onderdeel van de machine dat ervoor zorgt dat het water en vuil dat door de borstel is losgemaakt, effectief wordt opgezogen en opgeslagen in de vuilwatertank.

De machine heeft een ingebouwde zuigmotor die het water en vuil opzuigt via de zuigmond aan de achterkant van de machine. Het water en vuil worden vervolgens door een filter geleid om grotere stukken vuil te scheiden voordat het in de vuilwatertank terechtkomt.

De Nilfisk SC351 heeft ook een drijvende afsluiter die ervoor zorgt dat het waterpeil in de tank constant blijft, zelfs als u over oneffen oppervlakken rijdt. Dit voorkomt dat er water uit de tank lekt en zorgt ervoor dat u efficiënt kunt blijven werken zonder onderbrekingen.

Om te voorkomen dat er stof of andere kleine deeltjes in de lucht terechtkomen tijdens het gebruik, is de Nilfisk SC351 uitgerust met een HEPA-filter. Dit filter vangt kleine stofdeeltjes op en houdt ze vast, waardoor ze niet kunnen ontsnappen tijdens het gebruik van de machine.

Wanneer u klaar bent met het reinigen van uw vloeren, kunt u eenvoudigweg de vuilwatertank legen en schoonmaken voor gebruik bij uw volgende reinigingsklus. Het legen van de tank is snel en gemakkelijk dankzij het handige ontwerp van de machine.

Al met al is het stofzuigsysteem van de Nilfisk SC351 een belangrijk onderdeel van de machine dat ervoor zorgt dat uw vloeren schoon en droog blijven na het reinigen. Met zijn krachtige zuigmotor, drijvende afsluiter en HEPA-filter is deze machine ontworpen om u te helpen efficiënt en effectief te reinigen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over stof of vuil in de lucht.

Heeft de Nilfisk SC351 een lange levensduur?

Ja, de Nilfisk SC351 heeft een lange levensduur. De machine is gebouwd met hoogwaardige materialen en is ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijks gebruik en slijtage. Bovendien heeft hij weinig onderhoud nodig en zijn de onderdelen gemakkelijk te vervangen.

Om de levensduur van de Nilfisk SC351 te verlengen, is het belangrijk om hem op de juiste manier te gebruiken en te onderhouden. Hier zijn een paar tips:

 1. Reinig de machine na elk gebruik om vuil en stof te verwijderen.
 2. Controleer regelmatig de borstels en zuigrubbers op slijtage of beschadigingen, en vervang deze indien nodig.
 3. Gebruik alleen schoon water in het reservoir van de machine om verstoppingen of schade aan de pomp te voorkomen.
 4. Laat de machine na elk gebruik goed drogen voordat u hem opbergt.
 5. Voer regelmatig preventief onderhoud uit, zoals het controleren van filters, lagers en afdichtingen, om problemen vroegtijdig op te sporen en te verhelpen.

Als u deze tips volgt en uw Nilfisk SC351 goed onderhoudt, kunt u erop vertrouwen dat hij lang meegaat en u jarenlang helpt bij het dagelijks reinigen van uw vloeren.

Kan je bijbehorende onderdelen kopen voor de Nilfisk SC351?

Ja, bijbehorende onderdelen voor de Nilfisk SC351 zijn verkrijgbaar bij verschillende leveranciers en dealers van Nilfisk-producten. Dit omvat onder meer borstels, zuigmonden, filters en andere vervangende onderdelen die nodig zijn voor het onderhoud en de reparatie van de machine.

De meeste leveranciers bieden originele Nilfisk-onderdelen aan die speciaal zijn ontworpen voor de SC351 en voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van het merk. Het gebruik van originele onderdelen zorgt ervoor dat uw machine optimaal blijft presteren en verlengt ook de levensduur ervan.

Als u op zoek bent naar vervangende onderdelen voor uw Nilfisk SC351, is het raadzaam om contact op te nemen met een erkende dealer of leverancier van Nilfisk-producten. Zij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste onderdelen en kunnen u ook adviseren over het juiste onderhoud en gebruik van uw machine.

Het regelmatig vervangen van versleten of beschadigde onderdelen is essentieel voor het behoud van de prestaties en betrouwbaarheid van uw schrobzuigmachine. Door originele Nilfisk-onderdelen te gebruiken, kunt u erop vertrouwen dat uw machine veilig en efficiënt blijft werken, zodat u altijd kunt genieten van schone vloeren.

Is er een servicecentrum in Nederland voor onderhoud en reparatie van de Nilfisk SC351?

Ja, er zijn verschillende servicecentra in Nederland die onderhoud en reparatie van de Nilfisk SC351 aanbieden. U kunt contact opnemen met Nilfisk Nederland voor meer informatie over de dichtstbijzijnde servicecentra bij u in de buurt. Zij kunnen u ook helpen met eventuele vragen over garantie, onderdelen en accessoires voor uw Nilfisk SC351. Het is altijd aan te raden om uw machine te laten onderhouden door een erkend servicecentrum om ervoor te zorgen dat deze goed blijft werken en lang meegaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *