nilfisk sc100

Efficiënt en veelzijdig: de Nilfisk SC100 schrobzuigmachine voor kleine oppervlakken

De Nilfisk SC100: de perfecte oplossing voor kleine schoonmaakklussen

De Nilfisk SC100 is een compacte en krachtige schrobzuigmachine die ideaal is voor het schoonmaken van kleine oppervlakken. Of u nu een klein kantoor, een winkel of een restaurant heeft, de SC100 biedt u de perfecte oplossing voor het reinigen van uw vloeren.

Met zijn compacte formaat is de Nilfisk SC100 gemakkelijk te manoeuvreren en kan hij zelfs in de kleinste ruimtes worden gebruikt. De machine heeft een werkbreedte van 310 mm, wat betekent dat hij snel en efficiënt kan werken, zelfs op drukke plaatsen.

Een van de grootste voordelen van de Nilfisk SC100 is dat hij zowel droog als nat kan reinigen. Dit betekent dat u niet alleen vuil en stof kunt verwijderen, maar ook vloeistoffen zoals gemorste drankjes of water kunt opzuigen. Dit maakt het een veelzijdige machine die geschikt is voor een breed scala aan toepassingen.

Bovendien is de Nilfisk SC100 zeer eenvoudig te gebruiken. Het bedieningspaneel is intuïtief en gemakkelijk te begrijpen, waardoor u snel aan de slag kunt gaan met uw schoonmaakklusjes. De machine heeft ook een lange batterijduur van maximaal 40 minuten, wat betekent dat u hem zonder onderbrekingen kunt gebruiken.

Een ander groot voordeel van de Nilfisk SC100 is dat hij zeer onderhoudsvriendelijk is. De machine heeft een verwijderbare watertank en vuilwaterreservoir, wat betekent dat u ze gemakkelijk kunt legen en schoonmaken. Bovendien zijn de borstels eenvoudig te vervangen en te reinigen, waardoor u altijd een schone en efficiënte machine heeft.

Al met al is de Nilfisk SC100 de perfecte oplossing voor kleine schoonmaakklussen. Of u nu een klein kantoor, een winkel of een restaurant heeft, deze compacte schrobzuigmachine biedt u de krachtige prestaties die u nodig heeft om uw vloeren schoon te houden. Het is gemakkelijk te gebruiken, onderhoudsvriendelijk en veelzijdig genoeg om aan al uw behoeften te voldoen.

 

8 veelgestelde vragen over de Nilfisk SC100

 1. Wat zijn de specificaties van de Nilfisk SC100?
 2. Hoeveel stroom verbruikt de Nilfisk SC100?
 3. Welke accessoires zijn er beschikbaar voor de Nilfisk SC100?
 4. Is er een handleiding beschikbaar voor de Nilfisk SC100?
 5. Kan ik mijn Nilfisk SC100 gebruiken op verschillende oppervlakken?
 6. Wat is het maximale vermogen van de Nilfisk SC100?
 7. Zijn er speciale filters beschikbaar voor de Nilfisk SC100?
 8. Hoe lang gaat een batterij mee in de Nilfisk SC100?

Wat zijn de specificaties van de Nilfisk SC100?

Hier zijn de specificaties van de Nilfisk SC100:

– Werkbreedte: 310 mm

– Capaciteit schoonwatertank: 2,5 liter

– Capaciteit vuilwatertank: 2,5 liter

– Batterijduur: tot 40 minuten

– Borstelsnelheid: 1000 tpm

– Geluidsniveau: 72 dB(A)

– Afmetingen (lxbxh): 415 x 330 x 1220 mm

– Gewicht (zonder batterij): 12 kg

De Nilfisk SC100 is een compacte en krachtige schrobzuigmachine die zowel droog als nat kan reinigen. Het heeft een werkbreedte van 310 mm en een capaciteit van zowel de schoonwatertank als vuilwatertank van 2,5 liter. De machine heeft een lange batterijduur van maximaal 40 minuten en is zeer eenvoudig te gebruiken met een intuïtief bedieningspaneel. Het geluidsniveau is laag met slechts 72 dB(A) en het gewicht zonder batterij is slechts 12 kg, waardoor het gemakkelijk te manoeuvreren is. De Nilfisk SC100 is een ideale oplossing voor kleine schoonmaakklussen in bijvoorbeeld kantoren, winkels of restaurants.

Hoeveel stroom verbruikt de Nilfisk SC100?

De Nilfisk SC100 is een schrobzuigmachine die werkt op een oplaadbare batterij. Het stroomverbruik van de machine hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van het oppervlak dat wordt schoongemaakt, de instellingen van de machine en de staat van de batterij.

Over het algemeen verbruikt de Nilfisk SC100 echter relatief weinig stroom in vergelijking met andere professionele schoonmaakapparatuur. De machine heeft een batterijduur van maximaal 40 minuten, afhankelijk van het gebruik en de omstandigheden. Dit betekent dat hij in staat is om gedurende langere tijd te werken zonder dat er extra stroom nodig is.

Daarnaast heeft de Nilfisk SC100 een energiezuinige motor die ervoor zorgt dat hij efficiënter werkt en minder stroom verbruikt dan oudere modellen. Dit maakt hem niet alleen milieuvriendelijker, maar ook kosteneffectiever in gebruik.

Om het energieverbruik van uw Nilfisk SC100 te optimaliseren, kunt u ervoor zorgen dat u hem op volle kracht gebruikt wanneer dit nodig is, maar hem op lagere instellingen zet wanneer dit mogelijk is. Ook kunt u ervoor zorgen dat de batterij altijd volledig is opgeladen voordat u begint met schoonmaken, zodat u langer kunt werken zonder onderbrekingen.

Over het algemeen is de Nilfisk SC100 dus een energiezuinige schrobzuigmachine die relatief weinig stroom verbruikt in vergelijking met andere professionele schoonmaakapparatuur.

Welke accessoires zijn er beschikbaar voor de Nilfisk SC100?

Er zijn verschillende accessoires beschikbaar voor de Nilfisk SC100, waardoor deze schrobzuigmachine nog veelzijdiger wordt en aan uw specifieke reinigingsbehoeften kan worden aangepast. Hieronder vindt u een overzicht van de meest populaire accessoires:

 1. Borstels: De Nilfisk SC100 wordt geleverd met een standaard borstel die geschikt is voor algemene reinigingstaken op harde vloeren. Er zijn echter ook andere borstels beschikbaar, zoals een zachte borstel voor kwetsbare vloeren en een harde borstel voor hardnekkig vuil.
 2. Padhouders: Als u uw SC100 wilt gebruiken met pads in plaats van borstels, heeft u een padhouder nodig. Er zijn verschillende soorten padhouders beschikbaar, afhankelijk van de grootte en het type pad dat u wilt gebruiken.
 3. Pads: Nilfisk biedt verschillende soorten pads aan die geschikt zijn voor gebruik met de SC100, waaronder pads voor het polijsten van vloeren, pads voor het schrobben van vuil en pads voor het strippen van oude waslagen.
 4. Zuigmonden: Als u uw SC100 wilt gebruiken om vloeistoffen op te zuigen, heeft u een zuigmond nodig. Er zijn verschillende soorten zuigmonden beschikbaar, waaronder een standaard zuigmond en een bredere zuigmond voor grotere oppervlakken.
 5. Sproeiers: Als u uw SC100 wilt gebruiken om schoonmaakmiddelen aan te brengen, heeft u een sproeier nodig. Er zijn verschillende soorten sproeiers beschikbaar, waaronder een standaard sproeier en een schuimsproeier voor het aanbrengen van schuimende reinigingsmiddelen.
 6. Batterijen: Als u uw SC100 intensief gebruikt, kan het handig zijn om extra batterijen te hebben zodat u altijd een opgeladen batterij bij de hand heeft.

Al deze accessoires zijn apart verkrijgbaar en kunnen gemakkelijk aan uw Nilfisk SC100 worden bevestigd. Door gebruik te maken van deze accessoires kunt u uw reinigingswerkzaamheden nog efficiënter en effectiever uitvoeren.

Is er een handleiding beschikbaar voor de Nilfisk SC100?

Ja, er is een handleiding beschikbaar voor de Nilfisk SC100. U kunt de handleiding vinden op de website van Nilfisk of bij de leverancier waar u het apparaat heeft gekocht. In de handleiding vindt u alle informatie die u nodig heeft om de machine correct te gebruiken, inclusief instructies voor het vullen van de watertank, het vervangen van de borstels en het legen van het vuilwaterreservoir. Ook staan er tips in voor onderhoud en probleemoplossing. Het is belangrijk om de handleiding zorgvuldig door te lezen voordat u begint met het gebruik van de machine, zodat u ervoor kunt zorgen dat deze veilig en efficiënt werkt.

Kan ik mijn Nilfisk SC100 gebruiken op verschillende oppervlakken?

Ja, de Nilfisk SC100 is ontworpen om te worden gebruikt op verschillende oppervlakken, zoals harde vloeren, tapijten en zelfs beton. De machine heeft twee verschillende borstels: een zachte borstel voor delicate oppervlakken en een harde borstel voor hardnekkig vuil. U kunt eenvoudig tussen de twee borstels wisselen om ervoor te zorgen dat u altijd het beste resultaat behaalt op het oppervlak dat u reinigt. Bovendien kunt u de hoeveelheid water die wordt gebruikt aanpassen aan het type vloer dat u reinigt, zodat u altijd de juiste hoeveelheid water gebruikt en uw vloeren niet beschadigt. Het is echter altijd raadzaam om de instructies van de fabrikant te lezen voordat u begint met het gebruik van uw Nilfisk SC100 op een nieuw oppervlak. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u de machine correct gebruikt en uw vloeren niet beschadigt.

Wat is het maximale vermogen van de Nilfisk SC100?

Het maximale vermogen van de Nilfisk SC100 is 300 watt. Dit maakt het een krachtige machine die in staat is om efficiënt en effectief kleine oppervlakken schoon te maken, zowel droog als nat. Het vermogen van de machine, in combinatie met de compacte afmetingen en het gebruiksgemak, maken de Nilfisk SC100 een uitstekende keuze voor het schoonmaken van kleine ruimtes zoals kantoren, winkels en restaurants.

Zijn er speciale filters beschikbaar voor de Nilfisk SC100?

Ja, er zijn speciale filters beschikbaar voor de Nilfisk SC100. De machine heeft een ingebouwd filter dat helpt bij het opvangen van stof en vuil tijdens het schoonmaken. Dit filter kan worden verwijderd en gereinigd om ervoor te zorgen dat de machine altijd optimaal presteert.

Naast het standaardfilter zijn er ook optionele filters beschikbaar die extra bescherming bieden tegen stof en allergenen. Deze filters zijn ontworpen om fijnstof en andere kleine deeltjes op te vangen, waardoor de lucht in uw ruimte schoner blijft.

Deze optionele filters zijn vooral handig voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen, omdat ze kunnen helpen om allergenen uit de lucht te verwijderen en de luchtkwaliteit te verbeteren. Ze kunnen ook nuttig zijn in omgevingen waar veel stof of fijnstof aanwezig is, zoals bouwplaatsen of fabrieken.

Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van een speciaal filter voor uw Nilfisk SC100, kunt u contact opnemen met uw leverancier of dealer voor meer informatie over welke opties beschikbaar zijn en welk type filter het beste bij uw behoeften past.

Hoe lang gaat een batterij mee in de Nilfisk SC100?

De batterijduur van de Nilfisk SC100 is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de gebruiksfrequentie, de omgevingstemperatuur en de staat van de batterij. Over het algemeen heeft de Nilfisk SC100 een batterijduur van maximaal 40 minuten, wat betekent dat u hem zonder onderbrekingen kunt gebruiken voor uw schoonmaakklussen. Het opladen van de batterij duurt ongeveer 3 uur voordat deze weer volledig opgeladen is en klaar is voor gebruik. Het is belangrijk om te weten dat regelmatig onderhoud en het correct opladen van de batterij kan bijdragen aan een langere levensduur en betere prestaties van uw Nilfisk SC100.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *